2023. gada 11. oktobra ATD seminārs ar pārvadātājiem par vienotās sabiedriskā transporta biļešu sistēmas izstrādes gaitu

 

Trešdien, 11. oktobrī ATD organizēja vienas dienas semināru sabiedriskā transporta pasažieru pārvadātājiem, autoostām, sistēmas izstrādātājiem un citām iesaistītajām pusēm par tēmu – vienotā sabiedriskā transporta biļešu sistēma. Semināra laikā klātesošie tika iepazīstināti ar projekta mērķi un tā ieviešanas gaitu, kā arī piedalījās diskusijās par nākotnes izaicinājumiem. Semināra laikā ar pieredzes stāstiem projekta līdzšinējā ieviešanā piedalījās Pasažieru vilciena, Latvijas Sabiedriskā autobusa, Rīgas starptautiskās autoostas, Ardenis, Mobilly un Bez Rindas pārstāvji.

 

Prezentācijas

Artūrs Caune, ATD valdes priekšsēdētājs – “Vienotā sabiedriskā transporta biļešu sistēma”

Gunta Dauģe, ATD Attīstības projektu vadītāja – “Kas ir VSTBS (vienotā sabiedriskā transporta biļešu sistēma) un kādā ieviešanas posmā esam?”

Jānis Lagzdons, ATD Sabiedriskā transporta plānošanas nodaļas vadītājs – “Biļešu veidi reģionālās nozīmes maršrutos”

Gatis Kristaps, SIA “Ardenis” valdes loceklis – “Pētījums par ilgtspējīga integrēta sabiedriskā transporta plāna, kas veidots kā daļa no Rīgas metropoles areāla pilsētas mobilitātes plāna, izveidi”

Kristīne Grīviņa, ATD Sabiedriskā transporta finanšu analīzes nodaļas vadītāja - “VSTBS izdevumu finansēšanas iespējas pārvadātājiem”


Ieteikt šo rakstu